Sehax Digital Design Stand

Sehax Digital Design Stand edustaa nykyaikaista Digital Signage etähallittavaa viestintäkonseptia. Käyttökohteita ovat tiedottaminen, mainostaminen, informaation jakaminen ja muu viestintä.

Sehax Digital Design Stand on A-standimallinen digitaalinäyttö, jota voi hallita sähköisesti tietokoneavusteisesti helppokäyttöisellä etäohjelmistolla. Sähköistä sisältöä voi muuttaa etäyhteyden avulla tehokkaimman kohdennetun viestin luomiseksi. Digitaalinäyttö toistaa mm. videot, kuvat, audion, musiikin ja PowerPoint-esitykset yms.

Kannettava digitaalinen A-standi tarjoaa mahdollisuuden muokata näyttömateriaalin ulkoasua joustavasti ja lähes rajattomasti. Näytöllä voi esimerkiksi toistaa videotiedoston näytön kokoisena tai jakaa näytön jopa neljään osaan erillisiä kuvia tai tiedostoja varten. Näytölle voi ohjata myös kello- ja päivämääränäkymän.

Yhdellä tietokoneella voi ohjata useampaa taulua samanaikaisesti.

Lataa esite

SEHAX DIGITAL DESIGN STAND KÄYTÖSSÄ Kuvat katsottavissa suurempana ja kokonaisena klikkaamalla kuvaa

Img 8597

”Hankimme kyseisen taulun Sehaxilta keväällä 2020 vahvistaakseemme ja monipuolistaaksemme viestintää. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tuotteeseen, joka käytiin asentamassa valmiiksi paikalleen. Suosittelemme!”

Timo Ojamäki
Kiinteistömaailma Klaukkala