Sehax e-Note Flipchart

Ota yhteyttä ja hanki omasi nyt!

020 776 9 336 tai olli.hekkala(a)sehax.fi

Sehax eNote Flip Chart on elektroninen valkotaulu, joka voidaan liittää suoraan mobiililaitteisiin ja tietokoneisiin. eNote valkotaulu on IOS ja Android-yhteensopiva sisältäen mobiiliapplikaation. eNote on helppo asentaa ilman erillisiä järjestelmäintegraatioita ja heti valmis käyttöön.

Kaikki Flip Chart-valkotaululle tavallisella valkotaulutussilla kirjoitetut muistiinpanot voidaan jakaa, tallentaa ja muokata mobiililaitteella tai tabletilla.

Flip Chartin näkymä voidaan jakaa erilaisilla näytöillä, esimerkiksi tavallisella TVllä.

Flip Chart toimii salatussa Wi-Fi-yhteydessä. Istuntoon osallistujat pääsevät elektronisen valkotaulun ja applikaation avulla osallistumaan aktiivisesti ja reaaliajassa eri paikoissa, mutta samassa salatussa Wi-Fi-yhteydessä. Flip Chart-sovelluksen avulla käyttäjä voi lisätä omia muistiinpanojaan mobiililaitteella jaettuun sisältöön.

Flip Chartin näytön voi jakaa tietokoneella esimerkiksi Teams tai Zoom-sovelluksella etäyhteyden päässä oleville.

Lataa esite

Lataa eMarker software

”Jos luennoitsijoilla/opettajilla olisi ollut e-Note Flip Chart käytössä, kun opiskelin etänä mm. taloushallintoa, olisin nähnyt muutakin kuin opettajan selän hänen kirjoittaessaan taululle tai yleisen materiaalin hänen jakaessaan sisältöä, joka oli omalla näytölläkin auki. Tälle taululle voi piirtää, kirjoittaa ja jakaa kaiken etäpalaveriin tai etäopetukseen osallistuville reaaliajassa Teamsin, Zoomin tai muun vastaavan sovelluksen kautta, jossa näen paljon potentiaalia jo oman opiskelijakokemuksen kautta. Aktiivisen sisällön jakamisen avulla opettaja olisi voinut esimerkiksi piirtää kaavoja yms. samalla tavalla kuin liitutaululle tai valkotaululle, siirtäen samalla näkymän etänä osallistuville.”

Terhi Sarén
Talous- ja hallintopäällikkö, AMK-opiskelija