Ergonomia

2/3 suomalaisista työskentelee päivittäin tietokoneella enemmän kuin 4h. Joka kolmannella on niska- ja hartiaseudun särkyjä ja kiputiloja. Yhden sairaspoissaolopäivän kustannukset ovat työnantajalle keskimäärin 300-500 euroa. Suomessa 3-4% kaikista sairaspoissaoloista johtuu niska- ja hartiaseudun kiputiloista. Päätetyöskentely rasittaa selän ja niskan lisäksi esimerkiksi ranteita, hartioita, silmiä ja alavartaloa, mikäli ergonomia ei ole kunnossa. Nämä lisäävät sairaspoissaoloja muutamalla prosentilla. Hyvä näyttöpääte-ergonomia lähtee kokonaisvaltaisesta suunnittelusta kuhunkin työpisteeseen yksilöllisesti käyttäjätasolta asiantuntijan avulla. Kehittämällä ja parantamalla työympäristön, työtapojen, tuotteiden ja palveluiden ergonomiaa on tavoitteena lisätä työhyvinvointia ja parantaa mm. turvallisuutta, tuottavuutta ja työn laatua sekä vähentää tapaturmia ja poissaoloja.

Sehax Oyn asiantuntijat suunnittelevat työpiste-ergonomian aina yksilölliset tarpeet huomioiden. Ergonomiatuotteidemme laaja valikoima tarjoaa ratkaisun pienimpiinkin työpisteisiin.

Panostamme ergonomiatuotteiden maahantuonnissa laatuun ja etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Mm. Sehax Ergo Chair on hyväksytty lääkinnälliseksi laitteeksi Yhdysvalloissa.

Lataa esite lyhyt
Lataa esite pitkä