Profilointi

Työvaatteen yritysprofililointi kannattaa, kun se tehdään kunnolla. Se on merkki laadusta ja vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa sekä työnantajamielikuvaa. Työvaatteiden profilointi auttaa yritystä erottumaan muista tehden yrityksestä tunnistettavan, oikeista syistä. Kehittyneen kuumapainotekniikkamme avulla luodaan erottuvia ja laadukkaita painatuksia työvaatteisiin valittujen värien ja kokojen mukaisesti – myös heijastinominaisuuksilla.

Sehax Solid – Kokonaan tasaisilla väreillä valmistettu kuumasiirtokuva, kaikissa mahdollisissa muodoissa. Värit poimitaan PMS-värikartasta.

Sehax Process – Kuumasiirto, jolla kuviin voidaan tulostaa rajattomasti värejä, käyttää pohjana valokuvia. Sehax Process siirtokuvissa voi käyttää myös liukuvärejä tai sävytyksiä.

Sehax Reflex – Lämpösiirtokuva painetaan kaikissa väreissä ja niissä on erityinen heijastava pinta, joka näkyy hyvin pimeässä.

Sehax Flex – On suunniteltu taipumaan joustavimpien materiaalien mukana sen erityisten jousto-ominaisuuksien avulla. Sopii erityisesti urheiluvaatteisiin.

Myymälämme painokone mahdollistaa yrityksesi logon painatuksen, jopa samalle päivälle.