Profilointi

Profilointi

Työvaatteen yritysprofililointi kannattaa, kun se tehdään kunnolla. Se on merkki laadusta ja kertoo paljon yrityksestä. Työvaatteiden profilointi auttaa yritystäsi erottumaan muista – se tekee yrityksestäsi tunnistettavan, oikeista syistä.

Snickers Workwear työvaatteiden kanssa tiedät, että olet tekemisissä työvaatteiden asiantuntijoiden kanssa. Olemme valmiina tarjoamaan kattavan valikoiman arvoa lisääviä palveluita ja tuotevaihtoehtoja.

Kehittyneen lämpöpainatustekniikkamme avulla saat erottuvia ja laadukkaita painatuksia työvaatteisiisi valitsemiesi värien ja kokojen mukaisesti.

  • Sehax Solid – Kokonaan tasaisilla väreillä valmistettu kuumasiirtokuva, kaikissa mahdollisissa muodoissa. Värien on vastattava PMS-järjestelmää, tai meidän omaa värikarttaamme.
  • Sehax Process – Kuumasiirto, jolla kuviin voidaan tulostaa rajattomasti värejä myös valokuvista ja ne voivat sisältää liukuvärejä tai sävytyksiä.
  • Sehax Reflex – Lämmönsiirtokuva painetaan kaikissa väreissä ja niissä on erityinen heijastava pinta, joka näkyy hyvin pimeässä.

Myymälässämme oleva painokone mahdollistaa yrityksesi logon painatuksen, jopa samalle päivälle.

Yksilöity paketointi

Kun tilaat työvaatteet kaikille työntekijöillesi, tarjoamme sinulle täydellisen palvelun: yksilölliset pussitukset ja pakkaukset. Se tarkoittaa, että jokainen saa vaatteensa nimellä varustetussa pakkauksessa.

Tämä helpottaa yrityksenne sisäistä jakelua ja takaa, että jokainen saa oikeat ja oikeankokoiset työvaatteet. Helppoa, mukavaa ja henkilökohtaista.

Pyydä lisätietoja työvaatteiden profiloinnista jo tänään!