Työvaatteet ja suojaimet

Työvaatteet ja suojaimet

Keskitä työvaate- ja suojainhankintasi Sehaxille, luota huippubrändeihin ja keskity työntekoon. Tarjoamme kokonaisvaltaisia työvaatepalveluita yrityksille tarpeiden mukaan.

Viihtyvämpää työntekoa vuodenajasta riippumatta! Oikeat koot, oikea vaatetetus, oikeaan vuodenaikaan. Käytä apuna asiantuntijoitamme suunnittelemaan ja ideoimaan juuri oikea työvaatemallisto teidän tarpeisiinne.

Profiloimme vaatteet myös yrityksesi brändin mukaisesti. Lue lisää!

Tutustu alla oleviin kuvastoihin ja tule kokemaan tuotteet myymäläämme!

 

Työvaatteet ja suojaimet

One step ahead.

Solid Gear tarjoaa turvajalkineita ammattilaisille. Kun jokainen yksityiskohta on tärkeä, vain täydellinen on kyllin hyvää. Kokeile kenkiämme ja koe kunnianhimoisen tuotekehittelymme tulos. Solid Gear – askeleen edellä

KATSO KUVASTO
Työvaatteet ja suojaimet

Contemporary without compromise.

Toe Guard edustaa ehdotonta turvallisuutta, ajatonta suunnittelua ja edullisia tuotteita. Tavoitteenamme on tuoda markkinoille huippulaatuisia tuotteita kylpailukykyisillä hinnoilla.

KATSO KUVASTO
Työvaatteet ja suojaimet

Tools to rely on.

Hultafors tarjoaa innovatiivisia ja laadukkaita käsityökaluja, joiden toimivuus, tarkkuus ja luotettavuus ovat parasta luokkaa. Työkaluja, joihin voi luottaa – kaikissa tilanteissa.

KATSO KUVASTO
Työvaatteet ja suojaimet

Safety in every step.

Wibe Ladders -tikkaat ja -telineet tarjoavat innovatiivia tuotteita, jotka helpottavat ammattilaisten työtä tehden siitä turvallisempaa ja tehokkaampaa. Meiltä löydät ratkaisun kaikenlaisiin tehtäviin.

KATSO KUVASTO
Työvaatteet ja suojaimet

Petzl

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Petzl varusteita yhdistää kolme arvoa: tehokkuus, käyttömukavuus ja turvallisuus, jotta ammattilaiset ja vaativat kuluttajat pääsisivät myös kaikkein vaikeapääsyisimpiin paikkoihin – niin yöllä kuin päivällä. Petzl edustaa suunnittelultaan sekä laadultaan huippua ja on edelläkävijä sekä pioneeri kolmella toimialallaan: Korkeanpaikantyöskentely, kädet vapaana valaistus ja kiipeily.
Bolle

KATSO KUVASTO
Työvaatteet ja suojaimet

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Yrityksen omistaa Vista Outdoor, joka on myös mm. CamelBakin omistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista ja alansa merkittävin toimija. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit, joita työtehtävissä voi ilmetä ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsinkosketeltava teknologinen suojainratkaisu, ollen samalla tiukasti yhdenmukainen eurooppalaisten standardien ja vaatimusten kanssa

KATSO KUVASTO
Työvaatteet ja suojaimet

Buff

BUFF Professional on Katalonialaisen Original BUFF SA:n työpäähinemallisto, josta löytyy suojaava päähine teollisuuden, sotilaiden, poliisien, pelastusalan, rakennusalan, terveydenhuollon ja muiden ammattilaisten tarpeisiin. BUFF kehitti putkimallisen päähineen ensimmäisenä vuonna 1992 ja on nykyään maailman johtava saumattomien monikäyttöpäähineiden valmistaja.

KATSO KUVASTO

Hae asiakkuutta

SnickersSolidgearToeguardDunderdonHultaforsWibe Bw

PetzlBolleBuff

Ota yhteyttä